WebOEE Advanced

Met WebOEE Advanced kunt u snel en gemakkelijk automatisch de Overall equipment effectiveness of OEE van drie machines meten en registreren.

Met WebOEE Advanced heeft u:

  • geautomatiseerde oee registratie voor 3 machine;
  • standaard uitgebreide rapportages;
  • gip op stilstanden;
Direct geautomatiseerd bij de productielijn registreren
Direct daar waar het gebeurt de productieverliezen digitaal registeren. De registratie van de downtime gebeurt geautomatiseerd door rechtstreeks de machinestatus te meten. Met de gebruiksvriendelijke gebruikersinterface kan de operator in iedere webbrowser storingsredenen toewijzen aan stilstanden. Dus ook op de smartphone of iPad
Uitgebreide rapportages
WebOEE bevat standaard uitgebreide rapportages waarmee direct een goed inzicht is te verkrijgen van de grootste verliezen. Met deze informatie kan de productie direct worden verbeterd en resulteerd in meer output.

Grip op stilstanden
Iedere verstoring in de productie heeft invloed op het bedrijfsresultaat. Door inzicht in de verstoringen kan kunnen deze worden verminderd en dit levert meer winst op voor de organisatie.

Wereldwijd toegankelijk
Uw productiegegevens worden veilig opgeslagen op de servers van WebOEE. Uw gegevens zijn wereldwijd voor u beschikbaar. Zo heeft u altijd controle over uw productie.

Gratis demo
U kunt gratis en vrijblijvend WebOEE testen. Zo kunt u ervaren dat WebOEE de juiste OEE registratie is voor uw productie. Meld u vandaag nog aan voor deze vrijblijvende kennismaking. WebOEE demo

Direct aanmelden bij WebOEE

Meld u aan voor een WebOEE account en begin direct met uw Overall Equipment Effectiveness/OEE registratie

Aanmelden
Kijk ook op Industrial IT
  Industrial IT WebOEE is an Industrial IT Product